منو اشيا عمودي
هیات علمی
ورود
آموزش

رئیس دانشگاه پیام نور هرمزگان خبر داد:
دانشگاه پیام نور برای نوبت بهمن ماه دانشجو می پذیرد مهلت تا 3 دیماه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد خیری رئیس دانشگاه پیام نور هرمزگان با اشاره به مصوبات شورای سازمان سنجش از ظرفیت های خالی مانده رشته هایی که در مرحله پذیرش باسوابق تحصیلی تکمیل نگردیده، از ثبت نام تکمیل ظرفیت در مقطع کارشناسی خبر داد.

دکتر خیری گفت: زمان ثبت نام از امروز یکشنبه مورخ30آذرماه شروع می شود و تا 3 دیماه نیز ادامه دارد.

وی افزود: دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته پذیرش دوره مذکور همزمان با شروع ثبت نام از روز یکشنبه از طریق درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org  قابل دسترسی است.

رئیس دانشگاه پیام نور هرمزگان، اظهار داشت: این واحد دانشگاهی بزرگترین دانشگاه دولتی است و با توجه به شیوع بیماری کرونا تمام کلاسها به صورت آنلاین و مجازی برگزار می شود .

دکتر خیری در پایان اذعان داشت: جهت رفاه حال دانشجویان وام های با کارمزد پایین، کالا کارت جهت خرید تبلت و لب تاپ و... ، همچنین دانشجویانی که تحت پوشش نهاد های حمایتی هستند از پرداخت شهریه معاف می باشند.