منو اشيا عمودي
هیات علمی
ورود
آموزش

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور:
امروز آخرین فرصت ثبت نام کارشناسی ارشد بر اساس سوابق تحصیلی
مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور گفت: ثبت‌نام و انتخاب رشته براي شرکت در مرحله پذيرش براساس سوابق تحصيلي در مقطع کارشناسي ارشد ناپيوسته دانشگاه پیام نوردر 963 رشته محل،  امروز 30 آذرماه پایان می یابد.

به گزارش روابط عمومی، امیرحسین بهروز افزود: متقاضیان تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور فقط تا پایان امروز فرصت دارند با مراجعه به درگاه اطلاع‌رساني سازمان سنجش آموزش کشور به نشاني: www.sanjesh.org ضمن مطالعه اطلاعیه و دفترچه راهنما، نسبت به انتخاب رشته های دانشگاه پیام نور اقدام کنند.

وی یادآور شد: کلیه دانشجویان پذیرفته شده در دانشگاه پیام نور از بدوورود به این دانشگاه، از کلیه تسهیلات و مزایای دانشگاه مانند دیگر دانشجویان برخوردار خواهند بود و میزان برخورداری دانشجویان نو ورود از تسهیلات وام، کالا کارت و دیگر خدمات دانشگاه هیچ تفاوتی با دیگر دانشجویان نخواهد داشت.